NËPËR FILM

Vazhdojnë përgatitjet për edicionin e ri të “DokuFestit”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Drejtori artistik i “DokuFestit”, Veton Nurkollari, ishte i ftuar në emisionin “Nëpër Film” ku foli për përgatitjet rreth edicionit të sivjetmë të festivalit, programin e shfaqjes së filmave online në ueb-faqen e “DokuFestit”, sukseset e fundit të kinematografisë kosovare dhe të tjerë.

“Është hera e parë që bëmë ‘livestream’ nga ueb-faqja e ‘DokuFestit’ dhe platforma Vimeo me të cilën e kemi një bashkëpunim të gjatë, por këtë vit e kemi edhe një kontratë një vjeçare për shfrytëzim edhe më vonë. Në fakt ne kemi bërë transmetime online të filmave edhe gjatë gjithë festivalit, por në tjetër platformë dhe me ndërmjetësues që vinin nga vende tjera, kurse këtë të fundit e kemi realizuar krejtësisht vet”.