NËPËR FILM

Aktorja Ilire Vinca e vazhdon angazhimin në projekte të reja filmike

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E ftuara e radhës në emisionin “Nëpër Film” ishte aktorja e mirënjohur kosovare, Ilire Vinca. 

Në këtë intervistë ajo foli për projektet e saja të reja filmike, sukseset e kinematografisë kosovare në vitet e fundit, gjeneratat e reja të aktorëve në vend dhe shumëçka tjetër.