NËPËR FILM

Alban Ukaj rikthehet në Festivalin e Kanës me filmin “Tori and Lokita”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Tori and Lokita” është titulli i filmit të regjisorëve të famshëm belgë, Jean-Pierre dhe Luc Dardenne, i cili garon për “Palmën e Artë”. Aty luan edhe aktori kosovar, Alban Ukaj.

Kështu, me filmin e ri që është në konkurrencë zyrtare, Ukaj rikthehet në edicionin e 75-të në një prej ngjarjeve më prestigjioze të kinematografisë, e që këtë vit mbahet nga 17 deri më 28 maj.