NËPËR FILM

Edicioni i 14-të i “PriFestit” vjen me shumë risi

 

I ftuar në emisionin “Nëpër Film” ishte drejtori i programit “PriForum”, Besnik Krapi, i cili zbuloi hollësi rreth përgatitjes së programit sivjet, festivalit “PriFest” dhe risive që ia sjell publikut kosovar me edicionin e tij të 14-të.

“Pjesa e forumit në çdo festival është pjesa e zhvillimit të industrisë së filmit, ku aplikojnë njerëz me projekte të ndryshme, ku ka agjentë të shitjeve, distributorë dhe të tjerë. Do të thotë e gjithë ajo pjesa e rëndësishme e asaj që publiku e sheh në programin e festivalit, mbahet pikërisht në PriForum”, deklaroi Krapi.