NËPËR FILM

Edicioni i 13-të i festivalit “Anibar” vjen me temën “Superstitions”

 

Drejtoresha e Festivalit ndërkombëtarë të filmit “Anibar”, Arba Hatashi, ishte e ftuara e radhës në emisionin “Nëpër Film”. Ajo zbuloi hollësi rreth edicionit të 13-të të ngjarjes së veçantë kinematografike e cila zë vend në qytetin e Pejës.

“Tash jemi në fazën kur i kemi përfunduar të gjitha përgatitjet për festival dhe jemi në prag të lansimit të programit, programeve speciale, prezencës së mysafirëve që na vizitojnë në këtë edicion, por në të njëjtën kohë edhe hapjes së thirrjeve të ndryshme për t’u përfshirë në ‘Anibar’, qoftë si pjesë e stafit, si vullnetarë apo edhe si pjesëmarrës të ndryshëm në programet e edukimit dhe aktiviteteve tjera që do të zhvillohen në këtë edicion”.