NËPËR FILM

Gjithçka është gati për edicionin XXI të “DokuFestit”

 

Edicioni i fundit i emisionit “Nëpër Film” iu dedikua një prej festivaleve më të veçanta në vend dhe rajon, “Dokufest”, i cili këtë vit e shënon edicionin e 21-të të organizimit.

E ftuar në studio ishte producentja e kësaj ngjarjeje, Alba Cakalli, e cila ndau hollësi rreth programeve të “DokuFestit” dhe gjithçka tjetër që do ta karakterizojë atë.