NËPËR FILM

“Illyricvm”, filmi i parë artistik i aktorit Labeat Bytyçi

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pas premierës në “Cineplexx”, filmi “Illyricvm” po e vazhdon rrugëtimin nëpër kinema. Një prej protagonistëve të këtij projekti, Labeat Bytyçi, ishte i ftuar në “Nëpër Film”, me ç’rast tregoi gjithçka rreth eksperiencës së tij gjatë kohës së xhirimeve të filmit, rrugëtimit në festivale të ndryshme dhe pritjes së tij nëpër kinema.

“Illyricvm” personifikon ilirët dhe kthehet pas dy mijë e kusur vjetësh, kur shumë principata ilire në atë kohë kanë qenë nën pushtimin ose sundimin romak.