NËPËR FILM

“Toka brenda meje”, filmi më i mirë debutues në “Tallin Black Nights”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Filmi i parë i metrazhit të gjatë të regjisorit shqiptar Fisnik Maxville, Toka brenda meje”, e ka nisur mbarë rrugëtimin e tij duke u shpërblyer me çmimin, “Filmi më i mirë debutues,” në një festival të kategorisë A. Në një intervistë për emisionin “Nëpër Film”, regjisori u shpreh i befasuar me triumfin dhe njëkohësisht i lumtur për këtë arritje.

“The Land Within Me” apo “Toka brenda meje”, premierën botërore e shënoi pikërisht në festivalin prestigjioz “Tallinn Black Night” në Estoni. Fisniku bashkë me një pjesë të ekipit të filmit, përfshirë këtu aktorët kosovarë Florist Bajgora dhe Armend Smajli, ishin të pranishëm në këtë ngjarje.