NËPËR FILM

Qendra Kinematografike e Kosovës gjatë vitit 2022

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Viti 2022 ishte shumë i mirë për Qendrën Kinematografike të Kosovës thotë Lum Çitaku, drejtues i këtij institucioni.

Në intervistën e fundit për emisionin “Nëpër Film”, Çitaku tregoi se gjatë vitit që po e lëmë pas janë xhiruar disa projekte të mrekullueshme, dhe bashkëprodhimi mes Kosovës dhe vendeve të rajonit, Evropës dhe më gjerë po vazhdon të jetë i suksesshëm.