NËPËR FILM

Filmat më të shikuar të vitit 2022 në “Cineplexx Kosova”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Dëfrim Puka, menaxher në “Cineplexx Kosova”, ishte i ftuar në emisionin “Nëpër Film” me ç’rast foli për filmat më të shikuar të vitit 2022 në këtë kinema, performancën e filmave shqiptarë dhe kosovarë, eventet dhe ofertat që do të vazhdojnë t’i realizojnë për adhuruesit e filmit në vend dhe projektet kinematografike të cilat pritet të publikohen gjatë vitit 2023.