NËPËR FILM

Astrit Kabashi, aktori i filmave të suksesshëm kosovarë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Astrit Kabashi shquhet si një prej aktorëve më të mirë kosovarë, i cili prapa vetes ka një bagazh të pasur projektesh teatrale, televizive dhe filmike.

Disa prej filmave më të suksesshëm të aktorit janë: “Babai”, “Fusha e Mëllenjave”, “Zana”, “Exil”, “Virgjëresha shqiptare” dhe të tjerë. Filmi i fundit i metrazhit të gjatë në të cilin Kabashi ka luajtur është, “Vera andrron detin”, një projekt ky i shumëshpërblyer dhe i mirëpritur nga publiku.