Sot, më 10 prill 2021, bëhen tre vjet nga ndarja e nënës sonë më të dashur

MELIHATE BEHRAMI - DEDAJ

MELIHATE BEHRAMI - DEDAJ

(1941 – 2018)

NËNË, fjalë e shenjtë

NËNË, më e çmuara jonë

NËNË, malli për ty rritet.

Të përkujtojnë me mall: vajzat Arta, Vlora dhe Trimja me familjet e tyre.

Data e publikimit: 10.04.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje