Me rastin e njëzetedyvjetorit të rënies

ASLLAN (HASAN) ALSHIQI

ASLLAN (HASAN) ALSHIQI

(1943 – 1999)

Nuk kemi fjalë e as lot që ta përshkruajmë dhembjen për Ty. Vepra jote është nderi dhe krenaria e familjes sonë. Jemi krenarë që të patëm. I përjetshëm do të mbetet kujtimi për Ty.

Me mall dhe respekt të përkujtojnë: bashkëshortja Ramizja, djemtë Remziu, Fahriu, Nebihi e Arbeni, vajza Eminja, si dhe e tërë familja Alshiqi nga Kosova dhe Austria.

Data e publikimit: 19.04.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje