Sot, më 27.5.2021, u bënë 10 ditë pa më të dashurin tonë 

PASHK (NDUE) SELMANI

PASHK (NDUE) SELMANI

(1947-2021)

Ishe i madhërishëm dhe i dashur nga të gjithë. Jemi krenarë që të patëm të tillë. Në zemrat tona do të jetosh përgjithmonë.

 

 

E kujtojnë: bashkëshortja Prena, fëmijët Leonora, Ardita, Astriti e Agroni, vëllezërit Engjëlli e Pali, fëmijët e vëllait, Alberti, Bekimi, Dukagjini, Arbeni dhe Marigona.
 

FALËNDERIM I falënderojmë të gjithë miqtë dhe dashamirët tanë në Kosovë dhe diasporë që morën pjesë në ngushëllimet e më të dashurit tonë, Pashkut.

Data e publikimit: 27.05.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje