Një vit pa Ty

AJMONE M. KUQI

AJMONE M. KUQI

26.06.1937 – 7.06.2021

Sa vështirë është të mendosh se më nuk je në mesin tonë. Është ngrohtësi e madhe të thuash nënë, sikur dielli kur i lëshon rrezet e veta në horizont. Përherë të kam në mendje dhe shpirt, nëna ime e dashur.

Përkujton: vajza Hysa

Data e publikimit: 07.06.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje