PËRKUJTIM

IBUSH (SELMAN) GËRGURI 

IBUSH (SELMAN) GËRGURI 

(2.2.1955 – 9.6.2006)

 

 

Edhe pse 15 vjet pa Ty, gjithmonë me kujtimet për Ty, për qëndrimin dhe përkushtimin tënd të jashtëzakonshëm, për mirëqenien dhe mbarësinë tonë. Mbetesh gjithmonë i çmuar dhe i paharruar për ne.

 

Të kujtojnë me mall të pashuar: djemtë Hekurani dhe Shkodrani me familjet e tyre, vajza Albulena me familjen e saj,  vajzat Trëndelina dhe Doruntina, vëllai Nexhmedini me familjen e tij, familja e motrës Bahrije dhe motrat Mevludja dhe  Fehmija me familjet e tyre. 

Data e publikimit: 09.06.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje