Sot u bënë 5 vjet pa më të dashurin tonë

RRAHMAN (SELMAN) HAJRULLAHU

RRAHMAN (SELMAN) HAJRULLAHU

(1.1.1957 - 20.6.2016)

Jeta jote ishte një bekim, kujtimet për ty një thesar.
Ti mbetesh gjithmonë i dashur për ne, aq sa nuk mund të përshkruhet me fjalë.
5 vjet shkuan shpejt, por malli për ty nuk u tret, sepse ti ishe shtylla e shtëpisë sonë.
 

Të përkujtojnë me mall: bashkëshortja Afërdita, si dhe fëmijët Fllanza, Fatosi, Teuta me familje dhe Iliri.

Data e publikimit: 20.06.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje