Sot u bënë dy vjet pa ty vëlla...

MURAT GASHI

MURAT GASHI

 Vitet po kalojnë, ndërsa malli për ty vetëm shtohet. 
Me dhimbje në zemër e lot në sy, i kujtojmë vetëm kohët e bukura me ty dhe personin zemërbardhë që ishe. 
Është e vështirë të shkruajmë përkujtim për ty, ashtu siç është e vështirë të mësohemi me mungesën tënde.

Ti ishe dhe do të mbetesh gjithmonë në zemrat tona. 

 

Të kujtojmë me shumë mall: Familja GASHI nga Broliqi, Peja, Prishtina, Zvicra dhe Amerika.

Data e publikimit: 04.07.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje