AHMET MEXHUANI

AHMET MEXHUANI

(20.10.1968 - 14.7.2010)

 

Sot bëhen njëmbëdhjetë vjet nga ndarja jonë e malli ynë për ty rritet ditë pas dite. Akoma mburremi me veprat e tua dhe je motivi i jetës sonë. Gjithmonë do të jesh në zemrat tona.

 

Të kujtojmë me mall: bashkëshortja Selvija, me djemtë Rilindin dhe Rionin dhe vajza Riana. 

Data e publikimit: 14.07.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje