Sot, më 16 korrik 2021, u bë 1 vit nga ndarja e më të dashurit tonë

SYL (SHABAN) AGA

SYL (SHABAN) AGA

(28.4.1952 - 16.7.2020)

Kaloi 1 vit nga vdekja jote e papritur dhe nga ndarja e jonë. Malli për ty rritet ditë për ditë.
Është e vështirë të shkruajmë përkujtim për ty, ashtu siç është e vështirë të mësohemi me mungesën tënde.

 

Të kujtojmë me shumë mall: bashkëshortja Zyhra, djemtë Burimi, Blerimi e Bekimi dhe vajza Mirlinda, nuset, nipat, dhe mbesat nga Nivokazi dhe Zvicra.

Data e publikimit: 16.07.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje