Sot, më 1 gusht 2021, bëhen 3 vjet qëkur u nda prej nesh vëllai dhe daja ynë i dashur

NAZIM (REXHEP) KËPUSKA

NAZIM (REXHEP) KËPUSKA

Shkuan tre vjet, e do të shkojnë edhe shumë vjet të tjerë, vëllai im dhe daja ynë i dashur. E dhimbja për ty do të jetë e madhe.
Gjithmonë do të mbetesh në kujtimet tona.

 

E përkujtojnë përherë me mall: Motra Ganimete Këpuska dhe nipat, Shkelzen e Sharr Meka.

Data e publikimit: 01.08.2021
Shpërndaje
Të tjera