Sot, më 8 gusht, u bënë 13 vjet nga ndarja aksidentale e më të dashurve tanë

MUSTAFË XHEMAIL METAJ

MUSTAFË XHEMAIL METAJ

7.4.1950 - 25.8.2008
BESARTA TEKI METAJ

BESARTA TEKI METAJ

26.1.2003 - 8.08.2008
GONXHE  RAMAJ  METAJ

GONXHE RAMAJ METAJ

10.10.1981 - 8.8.2008
BESNIK MUSTAFË METAJ

BESNIK MUSTAFË METAJ

13.9.1983 - 08.08.2008
TEKI MUSTAFË METAJ

TEKI MUSTAFË METAJ

16.4.1979 - 08.08.2008
BESART TEKI METAJ

BESART TEKI METAJ

19.3.2005 - 8.8.2008

Sot, në 13-vjetorin tuaj, nuk po dua të zgjatem shumë me fjalët e mia prekëse, nuk po dua t’ju mundoj edhe juve me mërzinë time. Sot veç dua t’ju kujtoj me pak fjalë, sepse gjithmonë do të mbeteni të paharruar në zemrat dhe mendjet tona. Çdo fjalë që e them s’do ta mbushë zbrazëtinë që kam në zemër, pra ju familja e dashur dhe e paharruar.

Ju kujton sot me mall vajza juaj Besa, babë Mustafë, vëlla Teki, vëlla Besnik, kunatë Gonxhe, engjëjt e vegjël Besarta dhe Besarti.

Data e publikimit: 08.08.2021
Shpërndaje
Të tjera