Sot u bënë katër vjet pa bashkëshorten, nënën dhe gjyshen tonë

MIRADIJE STUBLLA - HAJDARI

MIRADIJE STUBLLA - HAJDARI

(1955 – 2017)

Kaluan katër vjet dhe ne kurrsesi nuk mund të pajtohemi se Ti nuk je mes nesh edhe fizikisht. Malli, dhembja e pikëllimi rëndojnë si plumb në zemrat tona. Një zbrazëti e pamëshirshme e ka pushtuar gjithë botën që na rrethon. S’ka fjalë që e përshkruan se sa shumë na mungojnë urtia, dashuria, ngrohtësia e kujdesi yt shembullor. Ti ishe Ora jonë e mirë, ishe Engjëlli ynë mbrojtës!

Bashkëshorti Enveri, vajzat Gjylia, Kadria e Rukia, djemtë Hamza e Naseri; nuset Vlora e Shyhretja me vajzat Rizuanën e Buna; dhëndurët Hajrizi, Hyseni dhe Albani; mbesat Ana e Rubina; nipat Hamdiu, Lendi, Bejtushi, Kroni dhe Aroni.

Data e publikimit: 12.08.2021
Shpërndaje
Të tjera