Sot u bënë 4 vjet pa ju

GZIM

GZIM

AGNESË

AGNESË

Të desha shumë, mbesa ime, por ti e deshe më shumë babin dhe nuk e le vetëm as në botën tjetër.

Do të na mungoni përjetësisht.

 

Ju kujtojnë: miku – daja Xhavit ( Din ) Alijaj dhe mbarë familja Alijaj nga Hereqi i Gjakovës.

Data e publikimit: 25.08.2021
Shpërndaje
Të tjera