Katër vjet pa ju

GZIM H. NITAJ

GZIM H. NITAJ

(17.11.1974 – 25.8.2017)
AGNESA G. NITAJ

AGNESA G. NITAJ

(21.12.2001 – 25.8.2017)

Vitet po kalojnë e malli për ju po shtohet, Gzim dhe Agnesë. Ju jetoni në kujtimet tona në çdo hap dhe kujtimi për ju na bën të fortë për të jetuar.

 

Ju kujtojmë me mall: bashkëshortja – nëna Leonora, djali – vëllai Aglindi, vajza - motra Fiona.

Data e publikimit: 25.08.2021
Shpërndaje
Të tjera