Në njëvjetorin e vdekjes së më të dashurës sonë

RAMIZE GASHI

RAMIZE GASHI

Nënë e dashur sa shumë na mungon! Jemi shumë krenarë që të patëm.

Në kujtim të përhershëm: djali Fatmiri me bashkëshorten Rukijen, djemtë Arbrin e Ardianin, nusen Netin, vëllezërit e motrat dhe mbarë familja Gashi nga Mramori - Busi lagjja “Sylaj”.

Data e publikimit: 28.08.2021
Shpërndaje
Të tjera