ARTAN VENHARI

ARTAN VENHARI

Artan, Artani im, djali im. Kalojnë ditë, javë, muaj e vite pa ty...Pikëllim i thellë ka zënë vend në shpirtin tim dhe nuk zbehet asnjë moment. Kujtesa është gjithnjë në mendjen time. Nuk ndiej tjetër zë pos zërit tënd, nuk shoh fytyrë tjetër pos fytyrës tënde. E shoh buzëqeshjen tënde e t'i dëgjoj hapat e tu nëpër shkallë. Pyes veten nëse jam ende gjallë apo jam hije diku pranë teje, por që nuk mund të të prek, të të shoh e përqafoj. Biri im, e di që s'do të doje të më shihje kështu të mërzitur, por nuk mund ta mashtroj zemrën time të thyer. Më fal o bir që jam kaq e pashpresë, kaq e thërrmuar e kaq e ngrysur...!

Nana

Data e publikimit: 07.09.2021
Shpërndaje
Të tjera