Sot 6 muaj pa Ty nënë

GJEJLANE NIMANI - SADIKU

GJEJLANE NIMANI - SADIKU

(3.6.1948 - 21.3.2021)

Shumë vështirë qenka të shkruajmë përkujtim për Ty, ashtu siç është vështirë të pajtohemi me mungesën tënde.

Ike, shkove aq shpejt sa as lamtumirën e fundit nuk na e the. Kujtimi për Ty do të mbetet gjithmonë pjesë e jetës sonë.

E përkujtojnë: bashkëshorti Isa, djemtë, vajzat, si dhe mbarë familja nga Zhdrella e Gjakovës.

Data e publikimit: 21.09.2021
Shpërndaje
Të tjera