Vëlla, sot u bënë 5 vjet prej kur s’të kam më pranë

NUSRET (TAHIR) BERISHA

NUSRET (TAHIR) BERISHA

Dhembja që kam për ty nuk shprehet as me fjalë, as me lot... Është e thellë në shpirtin tonë! Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë. Vitet që kalojnë kurrë nuk do t’i shuajnë dhimbjet, mallin, kujtimet, dashurinë dhe respektin për Ty.

 

Ismeti, Arresi yt, mbesat dhe familja Berisha.

Data e publikimit: 06.10.2021
Shpërndaje
Të tjera