Sot 7 ditë pa ty vëlla. Koha po kalon e malli për ty po shtohet çdo ditë e më shumë

SADRI (KADRI) JAKAJ

SADRI (KADRI) JAKAJ

(1989-2021)

7 ditë dhe do të shkojnë edhe shumë vite të tjera, vëllai ynë i dashur, e dhimbja për ty do të jetë e madhe. Vëlla, ti jeton në kujtimet tona në çdo çast dhe kujtimi për ty na bën të fortë për të jetuar.

 

Të përkujton familja: baba Kadria, vëllai Endriti me nusen Fajen, motrat Arbnora, Arbenita, Antigona e Alberta, nipat Kejsani e Darisi dhe mbesa jote Ana,nga Prelezi i Muhaxherëve- Ferizaj.

Data e publikimit: 06.10.2021
Shpërndaje
Të tjera