Sot, më 15 tetor 2021, bëhen dhjetë vjet nga humbja e më të dashurit tonë

NAIM (JAKUP) JAKUPI - Inxh. i diplomuar

NAIM (JAKUP) JAKUPI - Inxh. i diplomuar

(14.9.1947 – 15.10.2011)

Dhjetë vjet të zbehtë dhe të zbrazët me plot mall për ty. Veprat dhe vlerat e tua njerëzore të bëjnë të pavdekshëm në shpirtrat tanë. Mburremi që të patëm të tillë. O vëlla, kalimi i kohës nuk po na i shëron plagët për Ty.

 

Të kujtojnë me mall e dashuri vëllai Samiu me familje.

Data e publikimit: 15.10.2021
Shpërndaje
Të tjera