Nëntëmbëdhjetë vjet pa nënën, gjyshen e vjehrrën

FAHRIJE BROVINA

FAHRIJE BROVINA

(1919-2002)

Të kujtojnë me mall të madh: djemtë Tasimi, Zenuni e Azemi, rejat, nipat dhe mbesat.

Data e publikimit: 19.10.2021
Shpërndaje
Të tjera