Sot u bënë 20 vjet nga humbja e nënës dhe 13 vjet nga humbja e babait tonë

Rabije (Sokol) Balidemaj

Rabije (Sokol) Balidemaj

(13.1.1936 – 10.11.2000)
Mehmet (Ujkan) Balidemaj

Mehmet (Ujkan) Balidemaj

(2.6.1931 – 21.11.2008)

Edhe pse kanë kaluar shumë vjet, dhimbja dhe malli për ju nuk shuhen kurrë. Mungesa juaj është zbrazëti që nuk plotësohet asnjëherë. Neve na forcon krenaria, sepse ishit prindër të dalluar dhe të dashur për të gjithë. Ne jemi me fat që ju patëm dhe do mbeteni gjithmonë në zemrat tona si prindër shembull për sinqeritet, bujari, mikpritje dhe dashuri, tipikë si malësorë të lindur e të rritur në Plavë e Guci. 
Qoftë i përjetshëm kujtimi për ju!

 

E kujtojnë me mall: djali Hasani, vajzat Pula, Zoja, Rabija, Shpresa, si dhe nipat dhe mbesat. 

Data e publikimit: 09.11.2021
Shpërndaje
Të tjera