Malli për më të dashurit tanë nuk shter kurrë

VEZIRE ASLLANI

VEZIRE ASLLANI

(1940-2015)
HAMEZ ASLLANI

HAMEZ ASLLANI

(1926 - 2016)

Ju përkujtojnë: Djemtë: Limani, Agimi, Përparimi, Kujtimi dhe Albani; Rejat: Suada, Diana, Xhemilja dhe Gjylsyni, Nipat : Liburni, Naimi, Etriti, Andi, Labeati, Diellori, Murlani, Mbesat: Arduba, Arnisa, Andina, Flaka, Dëbora. Stërnipat: Liadi e Dioni dhe stërmbesa Liana.

Data e publikimit: 22.11.2021
Shpërndaje
Të tjera