Në përvjetorin e dytë e përkujtojmë më të dashurin tonë

Prof. ARIF (Sylejman) KRYEZIU

Prof. ARIF (Sylejman) KRYEZIU

(1936 – 2019)

Të kujtojmë përherë me krenari dhe respekt!

Bashkëshortja Mehrija, me vajzat, djemtë, rejat, mbesat e nipat dhe e gjithë familja Kryeziu.

Data e publikimit: 26.11.2021
Shpërndaje
Të tjera