Sot u bënë 15 vjet pa vëllain dhe axhën tonë

Prof. mr. SHEMSEDIN (IBRAHIM) KASAPOLLI

Prof. mr. SHEMSEDIN (IBRAHIM) KASAPOLLI

(17.2.1929 - 9.12.2006)

Sot 15 vjet, që u ndave prej nesh. Por, kujtimet për ty do të jenë të përhershme në zemrat tona.

Të kujtojmë me mall: vëllezërit Halili dhe Ganiu me familjet.

Data e publikimit: 09.12.2021
Shpërndaje
Të tjera