Katërmbëdhjetë vjet pa ty

LINDA

LINDA

(1963-2008)

U bënë shumë ditë qëkur na ike. 
Shumë mall e dashuri.

 

Filloreta, Zana, Afërdita, Klodina, Zamirja, Valbona dhe Flaka.

Data e publikimit: 16.01.2022
Shpërndaje
Të tjera