AVNI (REXHEP) SPANCA

AVNI (REXHEP) SPANCA

10.12.1971 - 19.1.2019

Kaloi një vit dhe ne kurrsesi nuk mund të pajtohemi se ti nuk je mes nesh edhe fizikisht. Malli, dhembja e pikëllimi rëndojnë si plumb në zemrat tona. Një zbrazëti e pamëshirshme e ka pushtuar gjithë botën që na rrethon. S’ka fjalë që e përshkruan se sa shumë na mungojnë urtia, dashuria, ngrohtësia e kujdesi yt shembullor. Ti ishe ora jonë e mirë, ishe engjëlli ynë mbrojtës.

.

Të përkujtojnë me mall: motra Alltënja me bashkëshortin Enverin, motra Suzana me bashkëshortin Azemin dhe fëmijët: Pranvera, Arbëresha, Jehona dhe Qëndrimi, vëllai Bujari me bashkëshorten Vjollcën, me djemtë Arbrin dhe Arianin me familjet

Data e publikimit: 20.01.2020
Shpërndaje
Të tjera