Sot bëhen 24 vjet që u ndave nga ne dhe na le të vuajmë gjatë tërë jetës për Ty.

ARIF (GANI) MESHEKRANI

ARIF (GANI) MESHEKRANI

(1947 – 1996) 

 

 

Me mall të kujtojnë: bashkëshortja Dashuria, djemtë Artani, Armendi e Arianiti, nusja Zana, mbesa Vesa dhe nipi Noari nga Mitrovica.

Data e publikimit: 27.01.2020
Shpërndaje
Të tjera