Dje, më 26 janar, u bënë katër vjet nga ndarja fizike e më të dashurit tonë

FATON (HAKI) KONJUVCA

FATON (HAKI) KONJUVCA

(1968 –2016)

Kaluan katër vjet nga vdekja jote e papritur dhe e hershme, e ne mbetëm përgjithmonë të pikëlluar dhe me lot në sy. Por kujtimi dhe malli për ty do të jenë të përjetshëm në mendjen dhe zemrat tona

 

E përkujtojnë: babai Hakiu, nëna Shadija, bashkëshortja Tevidja me vajzën Zanën, motra Fitorja me Arsimin dhe fëmijët Rinën dhe Blendin, vëllai Miloti me Mimozën dhe fëmijët Lorikën, Lirin dhe Ninon.

Data e publikimit: 27.01.2020
Shpërndaje
Të tjera