Më 27 janar 2020 u bënë gjashtë vjet pa babanë tonë të dashur

KAPLLAN (MAHMUT) PEHLIVANI

KAPLLAN (MAHMUT) PEHLIVANI

(16.6.1945 - 27.1.2014)

Ishe dhe do të mbetesh përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona.

E përkujtojnë: djali Vetoni dhe mbarë familja Pehlivani.

Data e publikimit: 27.01.2020
Shpërndaje
Të tjera