Të dielën, më 26. 1.2020, u bënë 22 vjet që kur kaloi në amshim njeriu më i dashur, më i nderuar dhe më i respektuari i familjes sonë, biri, vëllai, bashkëshorti dhe prindi

MIKEL PEPAJ - Avokat

MIKEL PEPAJ - Avokat

(1954 – 1998)

 


 

Te varri, pranë Teje, të nderon familja, të nderon shoqëria, të nderon atdheu dhe e tërë famullia.
Për shëmbëlltyrën tënde, të qoftë lavdia, për ne, familjen, je vetë krenaria, që gjatë tërë jetës të kujtojmë nga ndershmëria.

E përkujtojnë: nëna Maria, bashkëshortja Dila, djemtë Ardiani, Petriti, Mentori dhe Dritoni me familjet e tyre, vëllezërit Marku e Pashku nga SHBA-ja, Gaspri dhe Gjoka me familjet e tyre nga Brekoci i Gjakovës.

Data e publikimit: 27.01.2020
Shpërndaje
Të tjera