Vitet po kalojnë shpejt, sot bëhen 21 vjet pa më të dashurin tonë.

LUAN (AVDI) SMAJLI

LUAN (AVDI) SMAJLI

(9.7.1978 - 29.1.1999)

Nuk të kemi më fizikisht, por ti je me ne në secilën frymëmarrje. Janë kujtimet ato që na mbajnë në jetë dhe dashuria për ty që nuk shuhet kurrë.

Luan, jemi krenarë që të patëm, sepse je shembull trimërie e besnikërie. Qofshin të paharruara veprat e tua.

Me mall në zemër të kujtojnë: baba Avidu, nëna Servete, nipi Luani dhe e gjithë familja Smajli.

Data e publikimit: 28.01.2020
Shpërndaje
Të tjera