Katër vjet pa më të dashurin tonë

XHELAL (MAHIR) MUHAXHERI

XHELAL (MAHIR) MUHAXHERI

(30.5.1957 - 31.1.2016)

Kaloi edhe një vit tjetër pa ty djalë, bashkëshort, baba e vëlla.

Katër vjet më parë gjithçka ndryshoi, asgjë nuk është si dikur.
Vitet po kalojnë, por malli për ty veç sa po shtohet.
Nuk qenka e lehtë që të marrësh lapsin e të shkruash sa mall dhe dhembje kemi për ty. Vështirë të gjejmë fjalë për mungesën tënde, sepse çdo shkronjë është e mbështjellë me lot dhe mall.

 

Me mall e kujton: familja Muhaxheri.

Data e publikimit: 03.02.2020
Shpërndaje
Të tjera