Sot bëhen 4 vjet nga humbja e bashkëshortit, babait dhe gjyshit tonë të dashur

Prof. REXHEP BALIDEMAJ

Prof. REXHEP BALIDEMAJ

(17.9.1938 - 1.2.2016)

Gjithmonë do të mbetesh në zemrat dhe kujtimet tona.

 

Me mall e kujton familja Balidemaj.

Data e publikimit: 03.02.2020
Shpërndaje
Të tjera