Press

Kosovarët e vaksinuar, nga sot mund të caktojnë termine në ambasadë për punë në Gjermani

Foto: Reuters
 

Ambasada e Gjemanisë në Prishtinë ka publikuar Rregulloren e re për Ballkanin Perëndimor, e që ka hyrë në fuqi më 1 korrik dhe do të vlejë vetëm për ata që janë vaksinuar kundër COVID-19.

Kosovarët që duan të punojnë dhe plotësojnë kushtet, do të mund ta bëjnë këtë nga sot.