PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Kuiz: Cili është qyteti më i madh në Kosovë? - PFF

Kuizi i kësaj jave i sfidon fëmijët me pyetjen: Cili është qyteti më i madh në Kosovë? Opsionet dhe përgjigjen mund ta shihni në videon e mëposhtme.