PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Aktivitetet e fëmijëve në fund të vitit shkollor

 

Fillimi i verës është fare afër, e bashkë me të edhe fundi i vitit shkollor. Prandaj, ne vizituam kopshtin “Shtëpia Magjike” dhe pamë më nga afër aktivitetet e tyre.

Njëri grup bashkë me edukatoren mësuan për qershinë, meqë jemi në muajin qershor, është koha e pjekjes së kësaj frute të ëmbël.