PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si ta bëni një dhelpër prej gjetheve të vjeshtës?

 

Në rubrikën “Ngjyra ngjyra” të Programit Fluturues të Fëmijëve, shikuesit e vegjël mund të mësojnë se si ta bëjnë një dhelpër nga një gjethe vjeshte.

Çfarë materiale ju duhen dhe si mund të bëhet ky punim mund ta shikoni në linkun e mësipërm.