PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, episodi i ri

 

Materiale të reja edukative dhe argëtuese janë shfaqur në edicionin e ri të PFF-së.

Fëmijët mësuan për shëndetin oral nga vizita që i bënë dentistes Adërdita Canolli Osmani. Nuk munguan rubrikat e përjavshme si “Ngjyra ngjyra”, “Gjëegjëza” e “Kuriozitete”.